Втора научно-практическа конференция „Образование и изкуства: Традиции и перспективи“

Уважаеми колеги,

На 11 и 12 ноември в онлайн среда ще се проведе Втората научно-практическа конференция „Образование и изкуства: Традиции и перспективи“ на Факултета по науки за образованието и изкуствата.

В прикачената програма /ТУК/ са описани линковете и часовете за откриването, работата по секции и закриването. Можете свободно да влизате като участник или присъстващ в желаната от вас стая. Когато влизате ви молим  да изключите камерата и микрофона си и да използвате чата за поздрави и  коментари.

В програмата са предвидени дискусии след всеки доклад, следвайки идеята за оптимална степен на интерактивност. В тази връзка   времето за представяне е ограничено до максимум 10 минути, за да има достатъчно време за обсъждане. Модераторите ще използват онлайн таймер,  който да помага на презентаторите да следят времето.

Ако някой среща затруднения може да пише на conffnoi20@fppse.uni-sofia.bg и да посочи проблема и телефон за връзка, за да реагираме.

На 12-ти ноември ще получите линка към сборника от конференцията, а авторите на доклади и сертификатите за участие.

Благодарим на всички участници и гости, очакваме ви и се надяваме  конференцията да бъде вдъхновяваща и удовлетворителна за вас.

Организационен комитет