Изложба „Социален плакат“ на студенти от 4 курс, специалност „Графичен дизайн“, галерия „Алма Mатер“ от 3 до 13 май 2023 г.

Може да видите изложбата „Социален плакат“ на студенти от 4 курс, специалност „Графичен дизайн“ в галерия „Алма матер от 3 до 13 май 2023 г.

Финисаж на изложбата на 12 май 2023 г. от 18 до 19 часа.

Покана за кариерно събитие, организирано съвместно от ФНОИ и BRITANICA

Ние от екипа на образователен център BRITANICA заедно с факултета по науки за образованието и зикуствата при СУ „Свети Климент Охридски“ с радост каним студентите на ФНОИ да участват в нашето събитие на 10.05. (сряда) от 10.00 ч. в зала 301.

Ще имаме възможност да поговорим за призванието да си преподавател, какво е необходимо, за да се справяш успешно, какви са предизвикателствата пред младите специалисти и как ние в BRITANICA постигаме желаните резултати.

Очакваме ви и нямаме търпение да се запознаем! Подготвили сме ви и няколко изненади!

Чрез краткия формуляра в линка може да се регистрирате и да заявите своето присъствие:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeekSFd4Qmpg_MwYqm3JpgYxJgapb-VZAV-ZUNyK1_R7JOQug/viewform?usp=sf_link

За допълнителни въпроси може да се свържете директно с нас чрез e-mail: hr@britanica.bg, както и с проф. Мира Цветкова-Арсова – ръководител на центъра за кариерно развитие на ФНОИ на mcvetkova@uni-sofia.bg

На 3 май 2023 г. от 18.30 часа в галерия „Алма матер“ се открива изложбата „Нашите посланици в училище“

На 3 май 2023 г. от 18.30 часа в галерия „Алма матер“ се открива изложбата „Нашите посланици в училище“.

Изложбата е организирана от Богословския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“.

Тя може да бъде разгледана от 3 до 13 май 2023 г.

Изложбата се провежда в рамките на Кирило-Методиевите дни като съпътстващо събитие, свързано с провеждането на научна конференция на 12 и 13 май.

Тя е посветена на религиозното образование и е част от академичния календар за честването на 135-годишнината от създаването на Софийския университет и 100-годишнината на Богословския факултет.